...bij de bibliotheek

Heb jij zin om nóg meer werelden van vroeger te ontdekken in de boeken van nu? Kom dan tijdens de Kinderboekenweek (30 sept t/m 11 okt) naar Bibliotheek Idea! Hier kun je van alles beleven en ontdekken rondom het thema Geschiedenis.    

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen tijdens de Kinderboekenweek gratis meespeuren bij de Speurtocht in de Bibliotheek. Iedereen krijgt na afloop een cadeautje!

Op vrijdag 2 oktober (Zeist) en woensdag 7 oktober (Bunnik) is in de Bibliotheek van alles te beleven. Reis mee door de tijd en beleef de geschiedenis met verschillende workshops. Maak een echte seinsleutel, knutsel een tijdcapsule voor de toekomst en laat een tijdtol van vroeger tollen. Voor de nieuwsgierige kids vindt er ook een historisch Kindercollege plaats.
Tijd Zeist: 15:00-17:00
Tijd Bunnik: 14:30-16:00
Leeftijd: kinderen van 6 t/m 12 jaar
Toegang is gratis

...bij de boekhandel

Kun jij geen genoeg krijgen van boeken over geschiedenis? Kom dan vooral langs bij Boekhandel Kramer & van Doorn (Zeist) of Boekhandel Jacques Baas (Driebergen). De medewerkers staan daar klaar om jou van alle tips en tricks te voorzien om een boek te kiezen dat écht bij jou past!